Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Deltidsstudium

Samlingsbasert nettstøttet deltidsstudium. Fagskolen i Kristiansund tilbyr fra høsten 2020 en 3-årig, høyere utdanning i Prosessteknikk på deltid. Dette er et nettstudium med 5 samlinger i året (Pluss en eksamenssamling). Samlingene foregår i tidsrommet september til juni.

På samlingene er det blant annet generell informasjon, laboratoriearbeid, forelesninger og gruppearbeid som står i fokus. Mellom samlingene er det ukentlig nettforelesning på ettermiddag /kveldstid, i tillegg er det individuelle oppgaver, innleveringer og arbeid samt gruppeoppgaver mm. Det er også satt opp ukentlige veiledningstimer over nettet i de fag som undervises.  Målgruppen for dette deltidsstudiet er personer som er i arbeid, og studiet er derfor tilrettelagt for dette.

Som deltidsstudent ser og deltar du på en “live” forelesning via streaming

Nettforelesningene i studiet foregår synkront, dette betyr at du som student ser og deltar på en “live” forelesning via streaming i stedet for å bare se på et opptak av en forelesning. Avholdte forelesninger legges ut på læringsplattformen for bruk til repetisjon i fagene.    

Plan for samlinger og mer informasjon vil bli lagt ut i snarveiene til høyre.

Kontaktpersonar

Ingemund Falkberget Engøy
Faglig ansvarlig Prosessteknikk
71 28 39 41 / Mob. 995 01 739
Send e-post